NIEUW! PRX-T33 TREATMENT - NO NEEDLE SKIN BOOSTER

Home » Behandelingen

Behandelingen

Een uniek aanbod van behandelingen voor huidverbetering / -verjonging en versteviging van de huid, maar ook voor acnebehandeling, pigmentstoornissen en andere huidverkleuringen!

 

Voor de meeste mensen zijn het allemaal vrij onbekende behandelingen! Om het net iets makkelijker voor u te maken hebben we behandelingen onderverdeeld in groepen van de meest voorkomende huidaandoeningen! Combinaties van de verschillende behandelingen kunnen bijdragen aan een nog optimalere werking! Een behandeling(en) in kuurverband kan in de meeste gevallen raadzaam om het mooiste eindresultaat te behalen! 

 

OOK NIET ONBELANGRIJK!

Ziektes, medicijngebruik en/of allergieën kunnen ook een belangrijke en bepalende rol spelen in de keuze en mogelijkheden qua behandelingen! 

 


Basic treatments

Reset Your Skin!  

 Strek ontgiftende- en voedende behandelingen met ieders zijn eigen unieke werking!

Mooie 0-behandeling(en) om de huid te gaan resetten!

Anti-aging treatments

Het grootste aanbod behandelingen in de Salon is op het gebied van de huidversteviging en -verjonging! De afname van collageen en elastine begint helaas al na je 25 levensjaar!

Verder spelen erfelijkheid en uw levensstijl uiteraard een hele belangrijke rol! 

 

Welke behandeling(en) voor u het beste is, is dan ook sterk afhankelijk van de huidige conditie van uw huid en natuurlijk het belangrijkste “uw wensen” Wellicht is het inplannen van een gratis intake gesprek damde beste optie om zo de mogelijke /  opties qua behandelingen eerst rustig te bespreken! 


Acne- / Rosacea treatments

Hyperpigmentatie - Zwangerschapsmaskers - Ouderdomsvlekken !


Littekens


Fillers

Begrijpelijk dat het lastig blijft om een correcte keuze te maken welke behandeling(en) voor uw huid / probleem het beste is! Is een combinatie van behandelingen een optie of een juist een bepaalde behandeling in kuurverband? Geen stress, laat u gratis adviseren en plan online een intake gesprek in!

Tot snel!

 

 

Liefs Karin  

 

 


Annuleren van de afspraak 

Uiteraard kan er wat tussen komen, waardoor de door U gemaakt afspraak niet door kan gaan! Geen enkel probleem.

Binnen 36 uur kunt U kosteloos uw afspraak nog annuleren!

Echter afspraken die binnen 24 uur voor de geplande behandeling worden geannuleerd, zonder opgaaf van een geldige reden, zal 50% van de totale behandeling die ingepland stond, in rekening worden gebracht!

Afspraken die om welke reden dan ook helemaal niet worden nagekomen, zonder afmelding, zal het volledige bedrag van de behandeling in rekening worden gebracht!