ONTDEK ONS UNIEKE BEAUTY AANBOD!

Een uniek aanbod van behandelingen voor huidverbetering / -verjonging en versteviging van de huid, maar ook voor acnebehandeling, pigmentstoornissen en andere huidverkleuringen!

 

Combinaties van de verschillende gezichtsbehandelingen kunnen bijdragen aan een nog optimalere werking! Een behandeling(en) in kuurverband kan in de meeste gevallen raadzaam om het mooiste eindresultaat te behalen! 

 

 


TOP TREATMENTS


NEW TREATMENT  

Ribeskin CO²Carboxy 

Begrijpelijk dat het lastig blijft om een keuze te maken welke behandeling(en) voor uw huid / probleem het beste is! Is een combinatie van behandelingen een optie of een juist een bepaalde behandeling in kuurverband? Geen stress, laat u gratis adviseren en plan online een intake gesprek in!

 

Tot snel!

 

Liefs

Karin & Sanne 

 

 Toestemming behandeling(en) minderjarigen

Voor de behandeling van minder­ jarige kinderen heeft BeautyBar byKarin de toestemming nodig van de ouders of wettelijke vertegenwoordigers.

Klik ‘hier’ voor meer informatie omtrent behandelingen minderjarige kinderen 

Toestemmingsverklaring Minderjarigen Beauty Bar Winterswijk
Afbeelding – 172,7 KB 374 downloads

Annuleren van de afspraak

Uiteraard kan er wat tussen komen, waardoor de door U gemaakt afspraak niet door kan gaan! Geen enkel probleem.

Binnen 36 uur kunt U kosteloos uw afspraak nog annuleren!

Echter afspraken die binnen 24 uur voor de geplande behandeling worden geannuleerd, zonder opgaaf van een geldige reden, zal 50% van de totale bedrag in rekening gebracht worden!

CORONA BELEID  lees meer...