Jouw Huid

Hieronder vind je de uitkomst van de huidanalyse...

 

 

MEER OVER JOUW HUIDTYPE

Niet veel mensen kunnen zeggen dat ze een normale huid hebben. Je behoort zeker tot the lucky few! Maar ook als je een normale huid hebt, is goede verzorging belangrijk. De producten uit je behandelplan zijn mild, hydraterend, kalmerend en houden je huid gezond. Ze bevatten ingrediënten die goed zijn voor jouw huid, zoals vitamine C, glycerine, niacinamide, en allantoïne.

 

Met een normale huid kan je dus niet zomaar op je lauweren rusten. "Als je weinig problemen met je huid hebt, kan je ook laks(er) worden. Het reinigen van je gezicht 's avonds overslaan of toch een keer je zonnebrandcrème 'vergeten'. Een normale huid is niet vanzelfsprekend en heeft ook goede verzorging nodig."

Een enkele uitzondering daargelaten, maar een normale huid verandert in de loop der jaren altijd in een droge huid.

 

Vanaf eind twintig, begin dertig begint je huid ongeveer 1% collageen per jaar te verliezen.Collageen zorgt voor de stevigheid van de huid en die willen we natuurlijk niet verliezen! Dus vanaf je 30e levensjaar met huid-verbeterende en -verstevigende behandelingen starten is dus eigenlijk een MUST! 

 

Last van zonnevlekken en melasma?

Zonnevlekken (ouderdomsvlekken) ontstaan door overmatige blootstelling aan de zon. Melasma (zwangerschapsmasker) wordt veroorzaakt door een combinatie van aanleg, zonlicht, hitte en hormoonhuishouding. Voorkom erger en bescherm jezelf in elk geval goed tegen de zon.
Vind je de pigmentvlekken erg storend, dan kun je meer doen. Zonnevlekken zijn over het algemeen goed te behandelen. Melasma is daarentegen wat lastig te behandelen en heel hardnekkig!

Lees meer...

Behandelingen

Behandeling bij Pigmentvlekken

Producten voor jouw huidtype

Producten met een SPF - zonnebescherming