SQT Biomicroneedling

WAT IS BIOMICRONEEDLING?

In slechts 5 minuten worden 3.000.000 natuurlijke kiezelhoudende micronaalden door middel van handmassage rechtstreeks in de dermis laag gebracht om het huidmetabolisme te bevorderen en de regeneratie van collageen te stimuleren.

 

Geen (punt) bloedingen, vrijwel pijnloos en zonder huidbreuk, verkort deze behandeling de huidvernieuwingscyclus van 28 dagen tot 7 dagen 

Afschilfering of vervelling van de huid kan worden verwacht, afhankelijk van het penetratieniveau van de schoonheidsspecialiste.

Spons spicules worden niet geabsorbeerd, maar kunnen tot 48 tot 72 uur in de huid blijven zitten, waarna ze worden afgevoerd / afschilferen.

 

Wat zijn Sponge Spicules?

 

Sponge Spicules zijn een soort kiezelhoudende bio-naaldjes die gewonnen worden uit de zoetwaterspons van oorsprong uit Europa.

De zoetwatersponzen ontwikkelen geleidelijk aan kleine speciale naalden, de zogenaamde Spongilla spicules, als afweermechanisme

voor hun vijand!  Met het blote oog kan het als poeder gezien worden, maar onder de microscoop scherp kristalen staafjes gevormd door een zuiver en hard eiwit.

 

3 SOORTEN SQT BIOMICRONEEDLING TREATMENTS

 

  • SQT Anti-aging Treatment 
  • SQT Repair Treatment
  • SQT Revitalizing Beauty Treatment

 

 


ONLINE TRAINING SQT BIOMICRONEEDLING

 

Online training (op afspraak)

+

STARTPAKKET SQT BIOMICRONEEDLING:

1x box SQT anti ageing 

1x box SQT Beauty

1x box SQT Repair 

1x box recovery

1x aanbrengspatel

1x masker

1x info boekje (Engels)

USB met Instructie-videoĊ› van: SQT Anti-aging Treatment , SQT Repair Treatment, SQT Revitalizing Beauty Treatment.

SQT BioMicorneedling werkboek

Goede Nazorg!

 

 

PRIJS TRAINING: 

 699,- ex BTW